MONSTER HUNTER FRONTIER SAJÁT PET

Bemész a színházba, kövér néninél első opció, majd a második vagy nemtom, 1 küldetés van az arénában, méghozzá 2 Velocidrome. Azt lezúzod utána lesz Gypceros, utána Rathian (külön küldik). Ha ezek megvannak akkor már elfoghatsz szörnyeket saját állatodként :D

Ha sikerült elfognod egy szörnyet (ugyebár elaltatod), akkor a Reward képernyő előtt bejön egy kép, hogy MONSTER, milyen hosszú...stb és két opció (két kurvahosszú). A felsővel elfogadod az állatot és kiválasztod a 3 slot közül hogy melyikbe rakod bele, az alsóval elküldöd a picsába (nemkell).

Aztán a színházban a dagi nő melletti csajnál tudsz olyat hogy: Harc (Csak este lehet és más emberekkel akiknek van petjük mint én és Szentii :D), a középső opció: Megnézheted a Pet-eket, Átnevezheted, elküldheted (erre kérdez rá, ez a leghosszabb opció, ne válaszd!), és az alsó opció ami nemtudom mire jó. A mellette lévő csajtól vehetsz ilyen zöld szörnyfejet ami rág valamit, ez kaja a szörnyek (harc közben HP???), és Flute-okat amiket használva mondhatod meg neki hogy hogyan is támadjon.

Ennyi lenne, mást nem lehet csinálni a Pet-tel, mondjuk Kalan még poénkodott ezt-azt, de hagyjuk

Oldalmenü